Implantologia

Implantologia este o specialitate chirurgicala care are rolul de a inlocui dintii lipsa sau grav deteriorati, in conditii de siguranta. Aceasta disciplina vine sa ajute medicul in efortul sau de a oferi pacientului un tratament cat mai confortabil, estetic si de durata in cazul pierderii unuia, mai multor sau chiar a tuturor dintilor. Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte.

Medicii LifeDent tin cont de dorintele fiecarui pacient si redau zambetul prin cele mai potrivite tratamente efectuate in clinica noastra. #CreatoriideZambete

Implant dentar

Existam pentru a crea zambete perfecte

Urgente stomatologice

021 250 7311

Ce presupune un implant dentar

Primul pas in implantologie este inserarea implantului. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima structura radacinii dintilor naturali. Acestea sunt in asa fel asezate, direct in maxilarul pacientului, incat sa ofere un suport stabil si sigur pentru dintii inlocuitori.

Implantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa.

Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata, comparand-o ca agresivitate cu o extractie.

Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

  • Zambetul este restaurat complet si foarte natural
  • Protejam intreaga dantura
  • Imbunatatim calitatea vietii pacientului
www.lifedent.ro - Clinica-stomatologica-LifeDent-Bucuresti - lmplantologie - 02

Medicii nostri stomatologi

Medic Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala; Doctor in medicina

Dr. Aila Ciorabai