Cine suntem

Clinica stomatologica LifeDent,
Servicii medicale
de cea mai inalta calitate!

Clinica stomatologica LifeDent a fost infiintata in anul 2008, avand ca scop principal furnizarea de servicii stomatologice de calitate. Inca de la infiintare, echipa de medici LifeDent a fost ghidata de profesionalism, pasiune pentru actul medical si devotament, realizand fiecare interventie la cele mai inalte standarde.

Clinica LifeDent este mereu preocupata sa ofere servicii medicale premium, avand ca prioritate sanatatea pacientilor, grija fata de confortul acestora si identificarea celei mai bune solutii medicale pentru fiecare.

De ce sa ne alegeti pe noi

Alegeti mereu
Cea mai buna ingrijire

Increderea acordata de pacienti, valorile echipei si standardele inalte propuse, au contribuit la mentinerea motivatiei medicilor din echipa LifeDent, acestia fiind preocupati mereu sa investeasca in pregatirea profesionala, participand la workshop-uri si cursuri nationale si internationale. Medicii Clinicii LifeDent sunt pregatiti mereu sa ofere pacientilor tratamente moderne si cu succes dovedit.
Tratamente stomatologice moderne 100%
Investim permanent in pregatirea profesionala 100%
Medici tineri cu specialitati complementare 100%

OFERTA

Prima consultatie gratuita

Despre echipa

Echipa LifeDent

Echipa clinicii stomatologice LifeDent este formata din medici tineri, cu specializari complementare, fiind in masura sa asigure oricand toata gama de tratamente stomatologice, de la profilaxie si tratarea cariilor pana la lucrari de protetica dentara, ortodontie, chirurgie sau implantologie.
Medic Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala; Doctor in medicina

Dr. Aila Ciorabai

Despre LifeDent